Aktie Prijzen na de vakantie. Let op: 15 februari 2020 laatste kinderfeest

Aktie Prijzen na de vakantie. let op: we gaan begin 2020 sluiten

Uw kinderfeest is een geheel verzorgde middag met Clown Kwibus als gastheer, waarin de jarige centraal staat. Een middag vol spel, spanning, plezier, entertainment, magie, eten, drinken en creatief bezig zijn. In ons speelparadijs maken de kinderen onder deskundige leiding een reisje door een parcours van zeer afwisselende attracties. Ze kunnen zich lekker laten gaan op het springkussen, de draaimolen, zelf rijden in de Big Wheels, op ontdekkingstocht in de speelkooi, op de trampolines/ballen schieten of zichzelf omschminken tot de meest fantasievolle creaties.

Als rustpunt in dit afwisselend geheel krijgen de kinderen een interactieve theatershow van Clown Kwibus, met de jarige als zijn assistent.

Aan eten en drinken is natuurlijk ook gedacht. Bij binnenkomst staat de limonade en de slagroomtaart klaar. Tijdens de theatershow is er een snoepje en als afsluiting krijgt iedereen een broodje knakworst. Een heerlijke suikerspin is het toetje. Drinken is onbeperkt. Niet alleen de kinderen mogen bij ons genieten, ook de ouders komen aan hun trekken. U kunt onder het genot van koffie of thee en natuurlijk de andere versnaperingen zien hoe uw kinderen zich vermaken. U mag 8 kinderen meenemen in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar.U betaald daar voor 129.50 euro. Meer kinderen kan natuurlijk ook.U betaald dan 10 euro per kind meer. De prijzen kunt u nog een keer vinden in onderstaande tabel.

 Aktie 8 kinderen (leeftijd 5 t/m 8 jaar) €129,50
Per extra kind (leeftijd 5 t/m 8 jaar) €10,00
Ouders Gratis

 

Het programma duurt 2½ uur. De kinderfeesten beginnen op woensdag om 15.00 uur en op zaterdag om 12.00 uur. Er worden geen kinderfeesten gegeven op locatie, alleen in het speelparadijs van Clown Kwibus. Nergens anders zullen de kinderen zoveel plezier beleven als in het speelparadijs van Clown Kwibus.

Voor boekingen: zie agenda op onze site of bel: 0653536155

Voor boekingen via Internet: www.clownkwibus.nl. Vergeet niet uw naam, de naam van de jarige, leeftijd, ongeveer het aantal kinderen, adres en telefoonnummer op te geven, zodat wij u een schriftelijke bevestiging kunnen sturen of, indien nodig, u kunnen bellen. Deze ontvangt u ruim een week vooraf.

Als u geen reactie ontvangt binnen 12 uur, dan kunt u bellen naar: 0653536155

Met vriendelijke groet,
Clown Kwibus Kinderfeesten
Zevenheuvelenweg 14
6561 ES GROESBEEK