Compleet verzorgd kinderfeestje buitenshuis

Kinderfeestje buitenshuis


Een onvergetelijk kinderfeestje of verjaardagsfeestje buitenshuis vier je bij Clown Kwibus in Groesbeek, dichtbij Nijmegen. Een geheel verzorgd feestje voor het kind zorgt niet alleen voor een mooie dag voor hem of haar, maar neemt ook de ouders een hoop werk uit handen. Want iedereen weet hoeveel inspanning het organiseren van een feestje kost. Het versieren, het materiaal huren, de kinderen bezig houden en als laatste de grote opruiming. Laat al dit werk achterwege en organiseer het feest buitenshuis. Op een locatie die alles heeft wat een kinderverjaardag tot een onvergetelijke dag maakt.

Met verschillende attracties, een goochelact, ballondieren maken, een limonadefiets, taart en nog veel meer. Plezier en vermaak, daar draait het om bij Clown Kwibus. Niet alleen voor de jarige zelf maar ook voor alle gasten, groot of klein. Zet je feestneus maar op want bij Clown Kwibus is het altijd feest.

Kinderfeestje Buitenshuis Clown Kwibus


Het leven is één groot feest!


Een bijzondere dag mag op een bijzondere manier gevierd worden. Een kinderfeestje verdient extra aandacht. Traditioneel wordt een kinderfeestje thuis gehouden, maar verras het kind eens met iets heel anders. Een feest op een locatie dat nog lang in het geheugen van het kind zal blijven. Waar nog lang over nagepraat wordt. En waar het kind de ouders dankbaar voor is. Een stralend gezichtje, een lach van oor tot oor, daar doe je het voor.

Clown Kwibus laat het kind in zichzelf los en weet zo precies hoe hij kinderen kan vermaken. Hij weet moeiteloos reacties uit te lokken en hierop in te springen. Clown Kwibus heeft zijn eigen te gekke locatie voor een cool feest. Alles is aanwezig, van eten en drinken tot speelmogelijkheden. Lachen, gieren en brullen. Laat de kinderen maar komen, clown Kwibus staat al te trappelen van ongeduld.

ONLINE RESERVEREN


Klimmen, klauteren, lachen en snoepen


Op een verjaardagsfeest mag alles en moet niks. Dan is de verjaardag van een kind pas echt top. Bij Clown Kwibus valt heel veel te doen, te zien, te beleven en te proeven. Zo is er een te gekke binnenspeeltuin met een klimtoren en een springkussen. En voor de acrobaten zijn er trampolines. Hoe hoog durven de kinderen te springen?

Spannend, een goochelact. En de jarige krijgt wat extra aandacht, want die mag meehelpen met de goocheltrucjes. Misschien wordt hij of zij later ook wel goochelaar. Hokus pokus pilatus pas, ik wou dat er limonade was. En kijk daar, een echte limonadefiets!

Wie van dieren én balonnen houdt zit bij Clown Kwibus ook helemaal goed. Want er worden echte ballondieren gemaakt. Een hond, een paard of een kat, wat is het lievelingsdier van jullie zoon of dochter? Honger gekregen van al dat spelen, dan zijn er broodjes knakworst, suikerspinnen en nog veel meer lekkers.