Clown kinderfeestje Wijchen

Kinderfeestje dichtbij Wijchen


Clown Kwibus Kinderfeestje Wijchen
Zet een verjaardagsfeestje eens even helemaal op zijn kop met een unieke en te gekke locatie vlakbij Wijchen voor dit feest. Ieder kind wordt blij van Clown Kwibus en alles wat hier te beleven valt. Een te gekke binnenspeeltuin met verschillende attracties, een goochelact waarbij de jarige in de belangstelling staat en lekker eten en drinken. Lachen, spelen, snoepen, klimmen en ontdekken. Kan een kinderfeestje nog leuker? Clown Kwibus zorgt voor een onvergetelijke dag.
Jongens en meisjes, zet je feestneus maar op. Clown Kwibus woont met zijn hele avontuurlijke en speelse omgeving in Groesbeek (dichtbij Wijchen). Dat is maar 20 tot 25 minuten rijden met de auto. Of een halve minuut per vliegtuig, jammer dat Clown Kwibus geen vliegveld heeft. Gelukkig ben je er met de auto ook zo en in de auto begint de voorpret al. Wie kan straks het langst zijn lach inhouden of de meeste limonade drinken?

Compleet verzorgde kinderverjaardag dichtbij Wijchen


Kom je uit Wijchen of omgeving en weet je niet hoe een kinderfeestje te organiseren? Of geen zin in deze organisatie en het opruimen achteraf? Clown Kwibus draait hier zijn hand niet voor om en ook zijn clownsschoenen niet. Deze clown is al jarenlang actief op het gebied van kindervermaak en plezier.
Vroeger kwam Clown Kwibus nog bij de mensen thuis, maar hij is niet helemaal kwibus. Hij bedacht dat een eigen locatie met alles erop en eraan het nog veel leuker kon maken. En terecht, want er worden heel wat feestjes op deze locatie georganiseerd. Het feest is compleet verzorgd met eten, drinken en natuurlijk taart. Daarnaast valt er voor de kinderen heel veel te zien en te beleven. Zo worden er ballondieren gemaakt, welk dier zou jouw kind kiezen? Een paard of een hond, of toch iets anders? De ballondieren mogen mee naar huis genomen worden, dat is een leuk aandenken!

ONLINE RESERVEREN


De gekste clown voor het leukste feest


Clown Kwibus is makkelijk te bereiken, je herkent het gebouw al aan de vrolijke kleurtjes. Dat moet wel het huis van Clown Kwibus zijn, de kinderen kijken hun ogen uit. Wat valt er veel te beleven! Er is een springkussen, een trampoline en natuurlijk ook de hoge klimtoren. De jarige mag assisteren tijdens de goochel act, dat is helemaal simsalatastisch.
En wanneer de dorst zich meldt dan is er de limonadefiets, zodat iedereen lekker kan drinken en weer verder kan spelen. Clown Kwibus houdt ondertussen een oogje in het zeil. De broodjes knakworst stillen de honger, maar… pas op dat Clown Kwibus deze niet opeet! Deze dag zal niet meer stuk kunnen, gegarandeerd gaat iedereen tevreden naar huis. Jouw kind zal nog lang napraten over mooie herinneringen. Een onvergetelijke dag voor de jarige en iedereen die is uitgenodigd. Een feestje bij Clown Kwibus is compleet verzorgd, dus zelf hoef je als ouder zijnde niks te regelen! Het enige wat je hoeft te doen is via onderstaande knop te reserveren en de kinderen meenemen.
Dat is ontspannen en genieten van de verjaardag van jouw kind. Daarom reserveer je een verjaardagsfeest bij Clown Kwibus in Groesbeek.