Clown kinderfeestje Nijmegen

Een kinderfeestje met clown organiseren in de regio van Nijmegen?Clown Kwibus Kinderfeestje NijmegenDat kan! Clown Kwibus garandeert een zorgeloze speelnamiddag voor alle kinderen van het kinderfeestje in de regio Nijmegen. Clown Kwibus woont in een binnenspeeltuin in Groesbeek. De jarige krijgt meteen de hoofdrol in het huis van Kwibus, een huis dat trouwens volledig tot de verbeelding spreekt. De kids ontdekken de binnenspeeltuin en de draaimolen, kunnen zelf rijden in de Big Wheels of kunnen op ontdekkingstocht in de speelkooi.

Ook kinderlijke creativiteit komt aan bod, want de spruiten kunnen zichzelf schminken om zo de held of heldin van hun dromen te worden. Tijdens de goochel act mag de jarige Clown Kwibus assisteren. Voor 5 tot 8-jarigen een onvergetelijke belevenis! Later maken ze kennis met de limonadefiets en wanneer ook de ballondieren aan deze onvergetelijke dag deelnemen, is de sfeer compleet.

Een kinderverjaardag vieren in de regio Nijmegen is dus letterlijk kinderspel. De kinderen worden de hele middag geëntertaind zodat je als ouder geen kind meer aan ze hebt. Je zult je oogappel zien lachen in de binnenspeeltuin, vanop de klimtoren zwaaien naar mama en papa en samen met de vriendjes het springkussen en de verschillende trampolines uitproberen. Tussendoor kunnen ze zich tegoed doen aan lekkers en een verfrissend drankje. Je mag er zeker van zijn dat ze met een blosje van voldoening terug naar huis keren.

ONLINE RESERVEREN


Nijmegen – Groesbeek: amper 20 minuten verwijderd van een onvergetelijk kinderfeest!Het huis van Kwibus vind je in Groesbeek. Op amper 20 minuten van Nijmegen laat je jouw kind(eren) en hun vriendjes en vriendinnetjes genieten van een fantastische kinderverjaardag. Onze clown verzorgt alles voor jou: animatie, catering, spelverloop; en dat alles zonder zorgen. We garanderen een super feest op een ideale locatie. Wie erover dacht een clown te huren, is bij ons aan het juiste adres.
De bekendste clown van de regio Nijmegen heeft jarenlange ervaring en is een kei in het organiseren van kinderfeestjes. Je mag er zeker van zijn dat de kinderen een hele middag zorgeloos spelen en genieten. En zeg nu zelf; als de kinderen zich amuseren, genieten de ouders toch ook! Je doet jezelf en zoon- of dochterlief een groot plezier door het kinderfeest bij clown Kwibus te organiseren.
Je zult het gevoel van overvloed kunnen beamen: limonade en slagroomtaart bij aankomst, later voor elk kind wat lekkers in de vorm van een snoepje en als afsluiter een broodje knakworst. Wij vinden dat een kinderfeestje pas een echt feest is met een suikerspin, ook die is inbegrepen. Verder kunnen de kinderen onbeperkt drinken en is er ook voor de ouders een aantrekkelijk aanbod dranken en versnaperingen. Een feestje duurt 2 en een half uur en is gebaseerd op 8 deelnemende kinderen. Meer kan natuurlijk ook. Prijzen en andere praktische info vind je op deze website onder de rubrieken “prijzen” en “reserveren”.