Clown kinderfeestje Arnhem

Clown kinderfeestje Arnhem


Clown Kinderfeestje ArnhemClowns toveren bij iedereen een lach op het gezicht. Ze zorgen bij elk kinderfeestje voor groot plezier. Er is bijna niets leuker dan het zien van blije kindergezichtjes wanneer er een clown binnen komt. Het inhuren van een clown voor een kinderfeestje in de regio Arnhem is dan ook een goed idee. De clown zorgt met veel humor en geweldige acts voor een onvergetelijke verjaardag.

Clown Arnhem


Clown Kwibus is een begrip in de feestwereld. Deze clown vertoonde zijn grappen en grollen tijdens verschillende gelegenheden in en rondom Arnhem. Zo was deze clown te vinden bij personeelsfeesten, en opende hij op feestelijke wijze nieuwe recreatieparken en winkelcentra. Nergens ontving clown Kwibus echter meer enthousiasme dan tijdens kinderfeestjes, dus daar ging hij mee door. Niet vanuit Arnhem, maar vanuit zijn eigen binnen speeltuin in Groesbeek. Het vrolijke figuur is met zijn bijzondere goocheltrucs en gestuntel ontzettend populair onder de jongsten. Kinderen vinden het geweldig wanneer Clown Kwibus het feestje opvrolijkt. Dus pak de auto, want 30 minuten rijden voor een onvergetelijk kinderfeest heeft iedere ouder toch over voor hun kind?

Kinderfeest Arnhem


Clown Kwibus maakt van elk kinderfeest een groot succes. De kinderen zijn ongetwijfeld in hun nopjes met deze grappenmaker. Zo kijken ze hun ogen uit wanneer de clown allerlei ballondieren opblaast. De jarige mag zelfs assisteren bij een heuse goochel act. Daardoor beleeft hij of zij een geweldige dag. Maar ook de vriendjes en vriendinnetjes die zijn uitgenodigd hebben tijdens het feestje dolle pret. Zo moeten ze zo hard mogelijk trappen op een limonadefiets, om hun drinkbeker te vullen.

ONLINE RESERVEREN


Kinderverjaardag Arnhem


Voor dit geweldige kinderfeestje is het wel nodig om even de auto te pakken. Clown Kwibus komt namelijk niet op bezoek op het kinderfeestje in Arnhem. Hij treedt namelijk alleen op in Groesbeek, op ongeveer 35 minuten rijden van Arnhem. Vervolgens een speciaal parcours met allerlei magische attracties en spelletjes, zoals een prachtige draaimolen, speelkooi en springkussen. De kinderen kunnen zich zelfs laten omtoveren tot een clown met een heus schmink gedeelte. Ze vinden het ongetwijfeld geweldig om voor even in de grote clownsschoenen van Kwibus te stappen.

Geheel verzorgd kinderfeestje Arnhem


Als ouder wil je graag een onvergetelijk feest voor je kind organiseren. Met de geweldige optredens van Clown Kwibus lukt dat zeker. De kinderen beleven een geheel verzorgd feest inclusief grote springkussens en geweldige trampolines. Ook kunnen de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes naar hartenlust de klimtoren veroveren. Clown Kwibus betekent dan ook dolle pret voor jongens en meisjes. Als ouder is het leuk om alle blije kindergezichtjes vast te leggen op camera. Zo kun je er later nog eens met plezier op terugkijken. Na afloop wordt er bovendien een mooie groepsfoto gemaakt.

Smullen geblazen


Na alle activiteiten is het natuurlijk tijd voor lekkere hapjes en drankjes. Ook die zijn tijdens dit geweldige feestje inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke limonade met een slagroomtaart. De jarige mag tijdens het feestje de kaarsjes op de taart uitblazen. Met deze clown ben je als ouder verzekerd van een onvergetelijke dag.